Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Destination unknown (hai-hui prin Delta)


Pentru ca exista si nu am vazut-o pina acum. Am zis sa trag o fuga pina in Delta Dunarii. Stop.

Pus 3 batoane de Snickers, un salam de biscuiti si incarcatoarele de telefoane. Sa fie. Va dati seama cam ce se poate cumpara in localitati de 20-400 de persoane… Plus 5 tricouri. Nu intru in alte amanunte la capitolul asta (gen ciorapi s.a.m.d). Stop.

Ideea e sa vad cit mai mult din Delta. Din cea pe care nu o vad toti. Daca am supravietuit in China cred ca nu o sa ma inec tocmai in Dunare. Da’ cine stie 😉 ?

Habar nu am. Poate stau doua zile, poate sapte. Poate mai multe, cine stie? Stop. Sper sa maninc ciorba de peste adevarata, sa vad caii semisalbatici din zona Letea (cica e si un mic scandal , aprofundez daca apuc sa ajung) si sa vorbesc mult cu oameni simpli.

As fi vrut sa scriu de povestioara cu seful FMI sau de posibila fuziune a marilor centrale sindicale.

Sau despre faptul ca RMB a scazut (pe 29 aprilie) sub 6,5 in raport cu dolarul american. Chestie care o sa aiba urmari interesante, chiar daca inca nimeni nu e interesat de spargerea barierei de 6,5. Prinsa in contracte…

Plus, sa nu uit, de vizita premierului Pakistanului, Yousuf Raza Gilani, in China. Interesanta. Asta in cazul in care ati uitat ca luna asta Osama bin Laden a fost ucis in Pakistan. De SUA.

Si, ca sa nu ne plictisim, Wen Jiabao urmeaza sa viziteze Japonia. Inclusiv prefectura Fukushima.

Pina atunci insa o sa incerc sa vad cam cum s-ar simti/descurca un strain suficient de habauc ca sa vina de capul lui sa vada Delta Dunarii.

N-as baga mina in foc ca o sa fie placut (transport complicat si preturi “fara concurenta”) dar sigur o sa fie interesant. I’ll be back.

Advertisements

One Comment on “Destination unknown (hai-hui prin Delta)”

  1. teo says:

    Back, back, dar si cu poze. Se ne mai clatim si noi ochii, ca nu toti avem norocul unui concediu in mijloc de mai.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s