Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Ca sa nu va rataciti :)


Google maps pe strazile Bucurestiului.

M-am mai intilnit zilele trecute cu masina insa eram prea grabit ca sa o bag in seama.

Presiunea Facebook se simte, as zice. “G” incearca totul ca sa isi diversifice si sa-si imbunatateasca serviciile. De data asta “maps”

Sigur nu e de rau. Probabil ca va creste rezolutia si “zoom”-ul la hartile din Romania.

Asa ca intilnirea, ciudat de deasa, cu masina G maps e o veste buna. Asta chiar cu pretul “incalcarii” vietii private a unor persoane 😉 . Inteleg ca in destule tari au fost probleme cu faptul ca au fost filmati oameni pe strada. Daca nici pe strada nu mai pot fi filmati… ma rog, probabil ca nu inteleg eu notiunea de “viata privata”. Eu chiar simteam nevoia unor detalii pe hartile lor.

Cel mai distractiv o sa fie cind cetateanul din imagine, cu tricou albastru, o sa ajunga pe blogul asta. Sigur “G” are o componenta de imagine, de follow up, ca masura a impactului cheltuielilor. Poate nici nu filma?

Advertisements

One Comment on “Ca sa nu va rataciti :)”

  1. De crescut rezolutia imaginilor pe maps nu o sa creasca, ca asta face poze doar pentru Street View iar alea sunt imagini din satelit. Dar macar mai apar si alte strazi in Street View, ca data trecuta au cam trecut in fuga prin multe orase.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s