Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Cineva se pregateste sa ma urecheze


Bine, puteam sa scriu chestii mult mai interesante dupa “cineva se pregateste…” dar zic ca nitica decenta nu strica.

Asadar, cineva sau ceva se pregateste. Poate ca nu e doar o persoana. Poate e un grup, o entitate sau o institutie. Insa sa nu anticipam.

Pe ce ma bazez? Pai, pe citirile foarte numeroase pe care le-au avut in ultimele doua zile postarea asta si asta

[ACTUALIZARE: duminica, 23 octombrie, numarul de citiri la postarile cu link-uri mai sus – si a acesteia – m-a surprins chiar si pe mine! Aproape 100 de intrari (peste una pe minut) DOAR intre orele 13-14. Cele mai multe de pe Facebook. Oare bat recordul de vizualizari? Potential exista…]

[ACTUALIZARE 2: Pe la ora 18 si ceva am depasit precedentul record de vizualizari intr-o zi (16 august). Si mai sunt ore bune din ziua de astazi. Pe la 21-22, cind mai scad televiziunile, ma astept la un nou val de fani :)) ]

De asemenea pe intrarile pe blog cu cautari ca “andras istvan demeter” si “andras demeter”. Domnul in cauza este presedintele director-general al Societatii Romane de Radiodifuziune, SRR.

Ziceam ca s-ar putea sa nu fie doar “cineva” ci “ceva” pentru ca am dubios de multe citiri din casute de e-mail. Sa incerc sa traduc.

Pai, cineva gaseste postarile la care va duc link-urile de mai sus si tine sa impartaseasca si altcuiva existenta lor. Trimitindu-i un mail cu linkul. Destinatarul primeste mailul respectiv (sa-i zicem cu titlul: “IA UITE AICI”), da click pe link si ajunge la postarea respectiva de pe blogul asta.

Cred ca demonstratia e suficient de clara. Si nu, nu ma insel. Cele trei argumente in favoarea “cineva se pregateste sa ma urecheze” au cifre cu mult peste orice “intimplare posibila statistic”.

E adevarat, nu am luat in calcul varianta ca cineva se pregateste sa ma premieze/felicite. E vina mea si mi-o recunosc :)) Cred insa ca as fi avut cel putin citeva comentarii… asa ca sansele acestei variante sunt minuscule.

Acum va fi interesant de vazut cine, cind si cum va actiona. Adica ce metode va folosi.

Advertisements

3 Comments on “Cineva se pregateste sa ma urecheze”

 1. matrioska says:

  ma rog…
  vom vedea…

 2. matrioska says:

  ma rog…

  • @ teo

   Raspund cu delay pentru ca “work in progress”. Ei, Ano, ar explica vreo 40-45 % (hai 60% ca nu dau de la mine) insa nu complet. Si azi depasesc precedentul record (16 august) insa nu cred ca il bat pe cel de ieri. Sti, n-as exclude ca fix zilele astea sa se inaspreasca “proiectul de SJSRR” mai ales pe partea de net. U know, paranoia 😉 . Asa ca mai astept niste raspunsuri (care pot sa vina sa nu) si nitel context.

   Chiar s-ar putea sa fi cazut peste niste “termene procedurale” insa, la fel de bine, s-ar putea sa nu fie cazul asta. Acum inca n-am de unde sa stiu ( a se vedea ultima parte cu “metodele”). Pina una alta ma recenzez asa ca am treaba :))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s