Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Chestii care merita rumegate


Nu am mai auzit de proiecte de genul asta. Poate n-am fost eu atent si s-a mai vorbit. Pina la urma n-are nici o importanta. “Ferma verticala” e o idee interesanta.

Nu-i poti zice inventie pentru ca nu e nimic inventat. Toate tehnologiile exista insa trebuie integrate. Ramine de vazut cum se vor imbuca si daca Ferma verticala e un concept care are viitor.

Sunt curios cam ce parere ar putea avea Valeriu Tabara (ministrul Agriculturii despre o astfel de chestie.

E cam lung pentru ritmul vietii actuale, e adevarat, insa mie mi se pare ca merita 😉

Si daca tot v-am prins pe aici sa ne amintim de faptul ca exista un OWS si ca l-am cam ignorat mai nou. Asta e ceva mai scurt si mi se pare foarte tare doamna cu curatenia. Iar sistemul de amplificare e deosebit :))

OWS e “Occupy Wall Street”, pentru cei noi pe aici.


3 Comments on “Chestii care merita rumegate”

 1. teo says:

  Interesanta ferma verticala. Ar fi fost un subiect de prezentat cu succes anul trecut la Shanghai. Poate a si fost, dar nu am avut curajul sa ma pun la coada de la pavilionul Statelor Unite ca sa ma intalnesc cu el.

  Nu stiu de ce urmatorul gand m-a dus la Fundatia lui Asimov.

  Al treilea, insa, m-a pus cu picioarele pe pamant. Toate chestiile astea hidroponice sunt copii triste ale plantelor care se hranesc din humusul format in milioane de ani. Culori pale si gust de hartie, cam ca si portocalele din pomisorul pe care ma incapatanez sa-l chinuiesc de cativa ani intr-un ghiveci.

  • @ teo
   A fost ceva de genul “purificarea natuarala a apei” la o provincie sau localitate din China. Plus niste pereti (exteriori) cu iarba la pavilioanele mari, tematice. Cele cu populatia si pamintul. Insa nu prea se simtea bine iarba din cauza ca e obisnuita sa creasca in sus, nu in lateral.

   La SUA (din povestile auzite) erau practic 5 sali de proiectie a unor filme. Plus inca citeva briz-brizuri. Nimic pe tema asta

 2. CORNEL says:

  Foarte interesant si articolul acesta despre agricultura urbana

  http://www.bbc.com/future/story/20130603-city-farms-to-feed-a-hungry-world


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s