Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Sper sa tina cineva scorul


Are cineva idee cam al citelea foc ar putea fi referendumul anuntat de premierul grec George Papandreou? Sa se pronunte analistii, zic.

Voila psihologie :)) . Domnul mai tinerel trebuie ca are niscaiva radacini germane

Nici nu stiu daca se cade sa rid 🙂 . Same all, same all.

Advertisements

3 Comments on “Sper sa tina cineva scorul”

 1. Paul says:

  Oare de ce acest referendum,ma duce cu gandul la altele,ce ar putea fi facute?!?
  Ma refer la cele de genul::
  -“oare,mai avem nevoie de Parlament,daca ne costa atat de scump?”
  -“avem nevoie de bogati?”

  Cat priveste soarta “investiilor europene”,nu-mi fac nici o…nadejde;atata vreme cat avem si noi partii cu case in mijlocul lor,sau parcuri cu 2 copaci,in sate inconjurate de padure.

  In fine!
  Pana-n ’89 a fost dictatura cuvantuli,acu-i dicatura banului.
  Oare ce-o mai urma?!?

 2. teo says:

  Abia acum am avut vreme s-o rumeg cu rabdare si sa-mi dau seama cat de perfect greceasca e scena. Tragem cu pusca aiurea, se duce naibii sandramaua, dar noi dansam si radem.

  Subscriu insa la faza ca omul trebuie sa fie macar atat de nebun incat sa rupa funia ce-l tine legat.

  • @ teo

   Da, si mie mi se pare ca seamana izbitor cu povestea politicii din Grecia de astazi. Intre timp s-au mai schimbat datele problemei insa Samaras nu pare dispus sa isi lege cariera politica de un guvern de uniune nationala. O sa urmeze vremuri grele asa ca, in mod firesc pentru un politician cu sanse sa cistige viitoarele alegeri, nu prea e in interesul lui sa-si lege numele de “austeritate”.

   O sa fie interesant de urmarit cum va evolua Grecia. Pentru ca trebuie aplicate niste masuri nasoale. Iar PASOK nu vrea sa fie singurul care plateste doar pentru ca i-a prins pe ei la putere criza asta (vina e a mai multora). Pentru ca daca nu aplica masurile de austeritate nu mai primesc bani cu care sa plateasca salariile si pensiile (oricum au tot fost intirziati in ultimele saptamini cu transa a sasea, de 8 mld. euro).

   Daca o mai lalaie mult nu o sa ia banii foarte curind. Si pentru ca Grecia are deficit structural (merge cu pierdere operationala in termeni conta) nu prea vad pe unde ar putea scoate camasa.

   E cam ca la un joc de poker. Primul care o sa clipeasca (Samaras sau Papandreu) o sa piarda. Partea proasta e ca incaperea a luat foc, e plin de fum si “baietii de la masa” sunt suficient de meseriasi ca sa nu clipeasca chiar daca le dau lacrimile 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s