Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Iglu in Bucuresti


Daca urmaresti stirile ajungi la concluzia ca Armaghedonul se apropie. Conform dumei cu “sfirsitul lumii conform calendarul mayas” nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni.

Totusi, Romania se confrunta cu o zapada de 20-30 de centimetri. Eventual peste un metru in locurile in care vintul troieneste zapada.

E sfirsitul lui ianuarie asa ca, fara sa mi se para ca as contrazice ce am mai scris, e firesc sa cada zapada. Sa fie vint, viscol, vifor, nameti, troieni, omat, zapada, nea. Crivat e un cuvint care nu mai exista in limba romana?

Insa de aici pina la a da peste un iglu in centrul Bucurestiului mi se pare o cale de multe grade Celsius. Se vede treaba ca sectorul constructiilor are fani destui.

Parcul Cismigiu, constructie iglu, niste americani (dupa accent) care nu par surprinsi ca e iarna in ianuarie si ca ninge. Si care par ca stiu ce fac si (mai ales) cum se face.

video

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s