Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Protestele s-au mai racit


Permiteti sa raportez: protestele pe cod galben/portocaliu nu mai sunt la fel de incinse ca acum citeva saptamini. Oamenii au strigat, au fost dati la televizor, s-a schimbat guvernul si se pare ca naduful s-a mai racorit.

Nu-mi dau seama daca exista vreo legatura directa intre culoarea codului de vreme rea (anuntata de ANM) si culoarea formatiunii impotriva careiea se protesteaza.

Cert e ca pe la 15 trecute fix, cind s-a intimplat sa trec prin Piata Universitatii din Bucuresti, erau vreo 10-15 protestatari.

Nu-i vorba, le reuseau reprize remarcabil de galagioase daca tin cont de numarul lor modest.

O singura chestie ma roade… Si chiar nu e o critica la adresa cuiva sau o lauda la adresa altcuiva aflat de cealalta parte a baricadei.

E curiozitate pur si simplu. Cu ce naiba se ocupa oamenii care au timp sa protesteze pe la ora 14-15-16? Adica din ce traiesc protestatarii?

Pentru ca (cel putin asta e impresia mea intarita si de ceea ce aud): caldura e scumpa, curentul e scump, apa e scumpa, se scumpesc tot felul de chestii. In conditiile astea, cu ce naiba reusesc oamenii respectivi sa traiasca?

Repet, nedumerirea mea e cit se poate de sincera. Daca era undeva la tara poate mai intelegeam insa in Bucuresti costa totul. Daca nu lucrezi ca sa cistigi ceva bani, cum se face ca ai cu ce plati? Poate sunt niste nababi rebeli…

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s