Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

8 martie


Nu cred ca in Romania viata e usoara in pielea unei femei. Totusi, de bine de rau…

Viata femeilor e chiar grea in lumea asta si macar pe 8 martie ar trebui sa ne gindim la subiect. Sau predicat, daca va convine mai mult. O zice mai bine decit as putea sa o zic eu Banca Mondiala.

Advertisements

2 Comments on “8 martie”

 1. teo says:

  Multumim, domnule, pentru apreciere!

  • @ teo

   🙂 nu cred ca merit multumiri. As putea aduce un pluton de femei care sa jure pe tema asta. Fair is fair. Chiar sunt multe femei care traiesc greu (sau tigani, oameni cu dizabilitati, oameni cu diverse convingeri sau obiceiuri).

   Nu numai femeile sunt agresate/abuzate insa la ele (trebuie recunoscut) se intimpla mult mai des decit e normal statistic. Nici barbatii nu scapa usor mereu. In Romania e foarte putin probabil ca un sot sa primeasca copilul la un divort doar pentru ca e barbat si asa e conceptia. N-are nici o importanta daca e un om serios/mai serios decit sotia. Sansele lui sunt sub 10 % la partaj.

   Romania nu e un caz unic. Recunosc ca am cam ris (n-am fost singurul) cind am citit stirea asta. Insa pusa in context (e chiar grotesc din perspectiva romaneasca) se pare ca sunt destui barbati cu viata complicata pe lumea asta. Dar nu 8 martie e ziua potrivita pentru astfel de “principii”, zic. 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s