Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Schimbare de look in Coreea de Nord


Noul sefulet de la Phenian, Kim Jong-Un, s-a saturat sa mai urmareasca stirile la televiziunile din strainatate si s-a uitat mai atent la postul TV de pe mosia lui.

Si ce-i vazura ochii? Niste stirute plictisitoare si – in plus – o imagine deprimanta.

Asa ca s-a gindit sa le inveseleasca putin si a vorbit cu oamenii care stia el ca pot rezolva problema.

/Agerpres/ – Televiziunea de stat din Coreea de Nord si-a schimbat radical formatul de stiri dupa moartea lui Kim Jong-Il, relateaza agentia de presa Yonhap, apreciind ca aceasta s-ar putea explica prin interesul personal al noului lider nord-coreean, Kim Jon-Un, fata de mijloacele moderne de telecomunicaþii.

Potrivit Yonhap, fundalul gri din buletinele de stiri a fost schimbat printr-unul albastru deschis. De asemenea, au inceput sa fie folosite tot mai frecvent diferite tipuri de diagrame si subtitrari. Primele modificari au aparut simbata seara intr-o emisiune de stiri.

Defunctul lider nord-coreean Kim Jong-Il s-a aflat la putere intre 1994 si 2011. Dupa decesul sau in decembrie anul trecut, “marele succesor” a devenit fiul sau cel mai mic Kim Jon-Un. Unii observatori intrevad unele semne de liberalizare a societatii nord-coreene dupa venirea acestuia la putere.

Pentru ca nu sunt de specialitate nu-mi dau seama daca prezentatoarele sunt machiate (in formatul nou). Pe vremea “defunctului” nu era permisa machiarea prezentatoarelor TV. Ideea era ca femeile nord coreene sunt foarte frumoase oricum si ca nu trebuie alterata prospetimea lor naturala.

Pina una alta vedeti aici noul “PACHET GRAFIC” al televiziunii de la Phenian. Atentie mare la imaginile de la inceput :))

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s