Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Usor-usor, tiptil-tiptil


De obicei, nu rideti, lucrez destul de mult pentru o postare. Asta din cauza ca incerc sa nu scriu stiri, chiar daca se intimpla sa pornesc de la o stire, si pentru ca documentarea si verificarea dureaza.

Uite ca o chestie pentru care am muncit vreo 15-20 de minute (adica extrem de putin) si-a gasit calea sa faca putina vilva. Cred ca faptul ca a fost preluata pe feisbuc e explicatia pentru ca chiar nu are nimic special. Caz tipic de “nu-i pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste”.

E vorba de inregistrarea asta care a fost ascultata de mii de persoane. Eu doar am editat sunetul asa ca nu-mi asum nici un merit. Mai e cale lunga pina la un viral insa a fost o postare neobisnuit de vizualizata. Cam la jumatate din recordul meu. Dar care v-a fi extrem de greu de depasit din motive de “an nou chinezesc”+”horoscop”. Nu scriu despre asa ceva dar lumea e interesata si cauta.

Nici macar nu am urcat eu pe net sunetul, ca sa zic ca l-am adus la urechile oamenilor, am rugat trustul de presa inforadio.ro sa ma ajute .

Una dintre dovezile “prizei” de care s-a bucurat inregistrarea e si faptul ca a fost preluat ca prim subiect pe un post de radio cu acoperire nationala. Ce sa zic? La mai mare 🙂

Click pe link. Asa se “vede” in wordpress codul de embed al audio player-ului de la ei…

http://www.europafm.ro/&res/swf/podcast/podcastEmbed.swf

Advertisements

One Comment on “Usor-usor, tiptil-tiptil”

  1. teo says:

    Nu rad, pentru ca stiu de pe propria-mi piele cat ia sa scrii un post. Chiar daca ce scriu e mai mult din experienta personala, tot mai trag si eu cate o documentare post-factum, in special despre locurile prin care am ajuns sa trec sau personajele de care m-am lovit. Si chiar daca nu e cazul sa fac asta, tot ia timp sa “aranjez in pagina”. Pentru ca, nu-i asa, trebuie sa arate ca incondeiat din pana, nu luat din pila.

    Ma bucur pentru tine pentru ca ai avut un asemenea succes, pentru ca stiu ca subiectul ti-e aproape de suflet. Imi pare rau, insa, ca e unul trist.

    Dar una peste alta… la mai mare!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s