Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Vi s-a parut o gluma festivalul “mustata”?


Cel l-a care m-am referit aici. Ei bine, fete si baieti, atunci cititi un AFP tradus de Mediafax.

“Aproximativ 100 de barbati cu mustata sau femei purtind mustata falsa si citiva barbati cu barba au defilat in centrul Washingtonului cerind, mai in gluma sau mai in serios, o deducere fiscala de 250 de dolari “meritata”.

Barbati, femei, tineri sau batrini, insotiti de citeva animale cu mustata au defilat, la initiativa “Institutului American al Mustatii”, de la Capitoliu pina la Casa Alba, in fata careia au citit o “declaratie solemna a mustatii”
.

Aceasta stipuleaza ca “cei care au crescut cu 38,7% frumusetea oamenilor din aceasta tara, cu ajutorul sistemului lor pilos (…), merita o deductie fiscala de 250 de dolari”. In opinia lui Dan Callahan, “director pentru cercetare” al Institutului, Robert Redford sau Brad Pitt au purtat mustata, la un moment dat al carierei lor.

In prezent, a venit rindul filmului “The Artist” si mustatii lui Jean Dujardin sa produca un efect “enorm”. “Este foarte frumos, vom avea efectele acestui lucru timp de ani de zile”, a declarat el pentru AFP.
Unii manifestanti, interpretind in mod personal citeva personalitatii clasice ale vietii politice americane, purtau o pancarta pe care se putea citi “Tea Mustach”, o aluzie la Tea Party, sau “Occupy the Upper Lips” (Ocupati buzele superioare) amintind de miscarea anticapitalista Occupy Wall Street (OWS).

Un procent de “143% dintre americani poarta mustata” sau “Costa scump sa fii asa frumos”, proclamau alti manifestanti.
Institutul American al Mustatii a lansat un apel la “o manifestatie de un milion de persoane” pe site-ul sau sau in cursul acestei manifestatii din capitala americana, pentru a sustine propunerea sa legislativa privind acordarea unei deduceri fiscale pentru “cheltuieli cu intretinerea mustatii” (ceara, vopsele sau perii speciale).

Pentru fiecare participant, firma de consultanta fiscala H&R Block urmeaza sa doneze o contributie de pina la 10.000 de dolari asociatiei Millions from One, care ajuta la furnizarea de apa potabila, la nivel mondial, celor care nu au.”

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s