Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Asul Berdymuhamedov


Sa incepem cu inceputul. Gurbanguly Berdymuhamedov este presedintele Turkemnistanului. In februarie a obtinut al doilea mandat cu 97 la suta din voturile electoratului.

Mult mai bine decit la primele alegeri (in 2007) cind a reusit doar un modest 89%. Daca vreti sa aflati mai multe va trebui sa intrati pe link-ul asta. (Foto: AP)

Cert e ca Gurbanguly Berdymuhamedov e un lider iubit de popor. Genul asta de lideri se dedau la tot felul de smecherioare pentru a fi si mai iubiti de popor.

Cu toate ca in cazul lui Berdymuhamedov e destul de greu sa fie “si mai iubit” de popor pentru ca e deja la peste 97% din preferintele electoratului. Nu prea e loc mult de manevra.

Ei, Gurbanguly Berdymuhamedov s-a dus la o cursa auto de pe linga capitala Ashgabat. Odata ajuns in zona pistei i-a venit ideea sa concureze.

Bine, venise cu un model sport de Bugatti dar nu se cadea sa concureze cu asa ceva. A luat o masina ieftina si simpla (ceva produs prin Turcia) si s-a inscris in cursa.

Chiar daca din Romania nu pare chiar atit de logic (noi fiind ocupati cu criticarea autoritatilor), evident ca presedintele a fost cel mai bun si a cistigat cursa.

Felicitari celui mai bun! “Iar ati demonstrat, domnule presedinte, ca n-aveti egal in toata tara”!

Sa nu uit: pretul benzinei in Turkmenistan e sub un leu litrul (vreo 75 de bani), iar gazele sunt gratuite. Asta asa, ca sa se zgirie pe ochi cei care compara preturile din Romania cu cele din alte tari.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s