Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Romania nu prea apare pe hartile Chinei


Premierul Wen Jiabao si presedintele Hu Jintao s-au mai invirtit prin coltisorul asta de lume dar n-au avut halta la Bucuresti.

Ultimul demnitar mai serios (cel putin asa retin, sper sa nu gresesc) a fot vicepresedintele Xi Jinping. De mare potential, nu-i vorba…

AFP (traducere Agerpres): Premierul chinez, Wen Jiabao, va incepe saptamina viitoare un turneu in cadrul caruia va vizita Islanda, Suedia, Polonia si Germania, intre 20 si 27 aprilie.

Seful guvernului chinez va merge, cu aceastã ocazie, la Tirgul industrial de la Hanovra (nordul Germaniei), potrivit comunicatului ministerului de Externe de la Beijing, informeazã AFP.

Wen Jiabao efectueaza prezentul turneu pe fondul cresterii investitiilor chineze si al promisiunii afisate de a sustine financiar tarile europene care trec prin criza datoriilor.

In 2010, oficialul chinez a efectuat vizite in Grecia, Italia, Turcia si Belgia, iar in 2011 a vizitat Ungaria, Marea Britanie si Germania.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s