Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Politia sunetelor 0.0,5 – nume: Ungureanu


Tot in faza beta (de teste) asa ca v-as ruga ingaduinta privind stilul nuntas de montaj. Testul insa nu sare calul pentru ca e in ton cu prestatia “de nunta”.

Inainte de a incepe testul as vrea sa subliniez ca postarea asta nu are nici o conotatie politica. E adevarat ca priveste doua persoane publice-politicieni (kind of) insa chiar nu e PRO/CONTRA unor grupari precum: minoritati nationale, UDMR, PSD, PD-L, PNL, UNPR, PPDD, PRM, PNG, PASOK, PC, Partidul Piratilor, USL, Partida Romilor, D.A., N.U., etc. Discursurile (vorbele) mi-au atras atentia asa ca nu are nici o legatura cu vreo (anti)simpatie.

Macar de la cele citeva persoane – cu interese – pe care le cunosc ma astept sa inteleaga. E doar MRU+TRU. Evident ca nu ma astept la felicitari, dar asta e.

M-a surprins prestatia lor de duminica. Sunt om de inteles asa ca nu m-ar surprinde vestea ca au facut niste compromisuri pentru a impaca. Si caprele si verzele.

WARNING: e un montaj. Reusit sau nu se poate discuta

Mihai (RU) mi-a amintit de Mircea Geoana in campania pentru pentru primaria generala a Bucurestiului in 2008. Acelasi ton ridicat-imperativ pe final de fraza (“bagati niste aplauze!”) si aceleasi povesti. Aceeasi scoala. Rezultatul (voteaza romani, nu americani) s-a vazut la Geoana. Presedinte de o noapte.

Traian (RU) aduce vag cu un staroste prin prestatie (wedding MC, pentru cei care trec rar prin RO). Ok, toata lumea trebuie sa-si faca treaba cit mai bine indiferent daca ii convine sau nu. Cu asta sunt de acord.

Pe la minutul 1 si 30 de secunde se intrevede ca are scoala radio in EuroEl. Mai lipsea sa zica “sunteti cei mai buni, pentru toti cei care ma cunosc”. Evident ca trebuie tinut cont si de context (lansare cit mai “populara” si muzica populara).

Da’ catrenele alea m-au omorit, serios. Poate merg in revista “Urzica” sau “Rebus” pentru ca altundeva nu vad cum ar putea avea ecou.

Advertisements

One Comment on “Politia sunetelor 0.0,5 – nume: Ungureanu”

  1. teo says:

    Se pare ca am pierdut ceva actiune ieri, dar asa de faine au fost astea trei zile departe…

    Keep on the good work.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s