Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Athletic Bilbao – Atletico Madrid


Citeva chestii pe care (destul de probabil) nu le stiti. Athletic Bilbao e un fel de “nationala Tarii Bascilor”. Echipa de fotbal infiintata de englezi. De mult.

Atletico Madrid e o echipa infiintata de studentii basci la Madrid. De mult si treaba asta. (De aia pare ciudat la readeri acest Athletic-Atletico, who cares? Lor le pasa. BTW, Francois Hollande a lucrat la un McDonald’s in SUA. Cine o sa gaseasca persoanele relevante, zic, ar putea avea intrare buna pe canalele internationale de stiri in urmatoarele saptamini: “Exclusiv”, dar nu-i usor).

Acuma care dintre ele e mai “basca” (o chestiune foarte delicata in Spania, sa nu aduc vorba de ETA, cam de 21 de ori peste tot ce uraste romanul la maghiarii din Transilvania) ma depaseste.

Am tot asteptat de vreo 3 luni un peg legat de Occitania (cind am auzit de basti m-am bucurat ca poate, poate…) dar nu se arata la orizont. Pacat pentru ca suna bine 🙂 . Cred ca o sa-i dau drumul pur si simplu. .

Traim (mai degraba traiesc) intr-o lume in care audio e mai greu de manevrat decit video. Am tot cautat imnul/tema Europa League (audio) dar variantele gasite nu le ia Adobe audition pe care il am. Ca sa montez sub foto. Oricum, pozele de azi din Bucuresti le vedeti aici.

Poate reusesc sa rezolv miine partea de audio (stiu cum pot dar acum nu se poate din motive de programe. As baga imnurile echipelor sau macar imnul Europa League) insa pina atunci politia sunetelor are de lucru.

P.S.: Chiar se intimpla ceva prin judetele de nord ale Moldovei. Multe cautari si citiri azi “foxconn cehia”, dupa cum m-am m-ai exprimat.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s