Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Urmeaza 9 martie?


9 martie din motive de 1 si 8 martie intr-o singura zi. In Bucuresti se joaca miine finala Europa League si am zis sa vad cum se misca treaba. Sociologic vorbind, nu economic cum s-ar astepta fel de fel de persoane (habar n-am de ce insa asta e alta poveste).

Dupa o tura prin oras aproape ca as pune pariu ca miine o sa se poarte la greu roz, rosu si alb. Nu e inca (mai e vreme) chiar atit de multa “armada” prin Bucuresti dar se vede limpede ca nu e o zi obisnuita.

Multe persoane de sex feminin (denumite fetele) au intrat deja in vrie destul de evident. Se vede dupa imbracaminte, culori si se simte dupa parfumurile folosite.

E acelasi pe care il simti trecind pe linga un coafor pe 7 martie seara (urmeaza 8, deh).

Multa politie si forta de ordine asa ca nu cred ca o sa se intimple ceva mare si neplacut. Conflicte sigur o sa fie insa in limite normale statistic (daca vin vreo 15 k de spanioli ar putea chiar sa moara unul-doi dintre ei, statistic vorbind, ca in orice orasel normal din Romania intr-o zi obisnuita).

Multi impartitori de pliante pentru saloane de masage si servicii escort. Nu era vorba ca in Spania e somajul la aproape 25%?

Via The Guardian. Ce basca lor…

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s