Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Ce ne mai plac degetele grele de miere


Daca v-ati intrebat vreodata (s-a intimplat in cazul unor omuleti vremelnic ministri – mai ales de la munca si finante) de ce e atit de mare numarul asistatilor sociali din Romania va puteti raspunde singuri urmarind evolutia stirii cu accidentul tramvaielor din Bucuresti.

Joi dimineata, cind am vazut stirea, erau vreo 20-30 de raniti. Intre timp suta de raniti e o chestie lejera. Pai da, daca se primesc niste bani de ce nu?

Pensii false de invaliditate, masini scumpe la cei care ridica ajutorul de la primarie? Macar astea au in spate “lege” cu portitele de care se poate profita. Asa ca triplarea numarului de raniti la accidentul tramvaielor da o oarecare idee de nivelul (sprijinit si intr-un caz si in altul de adeverinte medicale) de “incapacitate de munca” si “pensie de boala” din Romania.

In ceea ce priveste “vremelnicii” acestia au plecat si au venit altii. Degetele sunt de grele de la virit in “borcanul cu miere”.

Advertisements

One Comment on “Ce ne mai plac degetele grele de miere”

  1. teo says:

    E putina diferenta intre ranitii nostri de ocazie sau impingatorii la sarmale cu moaste si japonezii care au dus la politie tot ce au gasit de valoare dupa cutremurul de anul trecut. Lacomie de neam prost vs. demnitate in suferinta.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s