Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Adevarata fiica a “adevaratei mama omida”


“Esti timpit? Nu vezi ca are aproape un centimetru” (despre “abis” vorbea – sper sa reproduc fidel – omiduta de citiva milimetri pe care incercam sa o conving ca poate incerca sa treaca peste “gap”-ul dintre doua stinghii ale unei mese. Doar nu ma doare gura.. Ce asteptari as fi putut avea de la cineva care se crede “ALFA si OMEGA”?).

Nu stiu ce hram poarta si care e numele ei in latina. Cazuse dintr-un tei si se fitiia pe masa. Cred ca se saturase de Romania si o batea gindul sa o zbugheasca in strainatate pentru ca prea era pornita. Scuze pentru sunet (puteam sa aleg o varianta mai curata sau sa-l filtrez dar ar fi durat. Asa si trebuie sa sune: a vinil vechi amplificat prost).


Miscarea ei incalca multe din chestiile de bun simt. Priza scurta la sol si verticala lunga?.. Ce evolutie, cititorule, ce specializare!

M-am uitat atent la ea si nu parea o omida cunoscuta. Am lasat-o sa-si vada de drum si s-a apropiat de marginea mesei.

“Vezi ca se poate? Usor, usor, uite ca am ajuns la capat”, a zis ea. (Deci nu era o omida cunoscuta pentru ca altfel nu mi-as fi permis restul, da?)

Utilizind degetul mare de la mina dreapta (pollex sau police, celelalte fiind strinse in pumn) am strivit usurel omida. Nici urma de silicon in ea. N-a zis nici cir. Oricum nu eram in dispozitie de conversatie.

Pacat de omida. Parea o fiinta decisa si gata sa infrunte orice obstacol, oricit de lung (asa am inteles ca percepe ea “obstacol”) ar fi fost. Da’ fara notorietate (sau macar niste silicoane) nu a avut nici o sansa.

Dovada ca nimeni nu a avut habar de soarta ei. Altfel ati fi aflat asa:

– Click (sau Libertatea): LEGEA (gravitatiei) CALCATA IN PICIOARE! (articol cu poze)
– Antena 3&stuff: Cu Traian Basescu, “VIATA” E LA BUNUL PLAC AL ORICUI
– B1 TV, EVZ, HN, DIGI24: Siguranta TA e in pericol!
– postacii (trolls) PDL: (ceva cu MRU si) ATI TOT PROMIS DIN OPOZITIE. FAPTELE VA CONTRAZIC!
– postacii USL: TRAITI BINE? (ca asa v-a promis Basescu).

Advertisements

4 Comments on “Adevarata fiica a “adevaratei mama omida””

 1. teo says:

  Vaaai!… Pregăteşte-ţi pielea pentru când or să dea peste articolul ăsta iubitorii de animale. Am ajuns la concluzia că sunt mai isterici ca nişte fete bătrâne şi şi-au pierdut orice urmă de umor.

  Mai deunăzi i-am comentat unuia, la o poză cu un câine lăţos, că dacă îi înfigi un băţ în spate, poţi să-l foloseşti de mop. Să fi văzut lamentări la ditamai masculul, că înainte de toate e vorba de o viaţă, un suflet. Era aşa de blocat în ideea lui că nu s-a prins că era vorba de o glumă proastă.

  • @ teo

   Atita vreme cit are o bruma de argumente credibile (adica nu texte de propaganda) orice persoana critica e binevenita aici. Pielea e ca si pregatita 🙂

 2. b says:

  apropo, twitter si weibo ne spun ca vor fi din nou stiri interesante anuntate astazi in cn (probabil un verdict pe CCTV/xinhua asupra lui BXL si sotia dumnealui Gu Kai Lai din partea comitetului de disciplina)

 3. b says:

  mda, de fapt despre liu zhijun, fost ministru al cailor ferate, exclus din partid…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s