Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Mouse dixit-III


Dupa ce hulpavii – Sorini si Sorine – din PDL au preferat sa se puna la adapost de dragul agoniselilor dubioase, care se cer protejate cu orice pret, credeti ca cei ramasi vor reusi sa demonstreze ca partidul lor este cu adevarat un partid solid si de viitor?

Advertisements

2 Comments on “Mouse dixit-III”

  1. teo says:

    Ţinând cont de activitatea frenetică din ultima săptămână, bag-sama că alegerile de duminica trecută au avut exact efectul unei găleţi de apă rece aruncate peste o grămadă de mâţe adunate într-o şedinţă de procreere. Acum fug toţi în toate părţile şi cei care mieunau mai tare până mai ieri, azi se ascund după copacul demisiilor.

    ACUM nu sunt un partid de viitor şi asta o vom/vor înţelege şi mai bine în toamnă, la alegerile parlamentare.

    Dar nici nu vor avea soarta ţărăniştilor. Ăia au fost nişte visători. Au crezut până la capăt că pot să readucă în viaţa politică democraţia interbelică şi că cei din eşalonul doi al partidului comunist şi securiştii vor avea bunul simţ să-şi pună cenuşă-n cap şi să se retragă. Sau că măcar justiţia le va pune pe un piedestal trecutul anticomunist, în baza unor legi votate în aplauze frenetice, în unanimitate de voturi. Până la urmă, din toată tărăşenia s-a ales un mare fleoşc, legile pe care le-au aşteptat au apărut după ce unii dintre ei au murit, iar societăţii a ajuns să-i pese drept în cot de lupta lor, altele fiind priorităţile momentului.

    Dar să nu uităm că PDL tot de FSN a fost puiat, ca şi PSD-ul şi-şi au şi ei puii lor de dinozaur. Aşa că nu o să se dea bătut cu una, cu două. Să aşteptăm să vină alegerile de peste patru ani, vreme în care şi PSD-ul va avea de trecut o criză poate chiar mai nasoală decât cea din 2008 şi de ţinut spatele corupţilor lui. Despre PNL nu prea am ce aminti, pentru că mi se pare că deja face joc de gleznă pe lângă Ponta, cu toate declaraţiile de bună prietenie şi echitate în scaune şi roluri cu care ies acum la scenă deschisă.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s