Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Bleah! Nu-i normal “dreptate” LIVE


Dupa ce va trece sampania s-ar putea sa mai povestim. Scurt: ma bucur ca in Romania nu se poate condamna un om (chiar si politician) la moarte.

Justitia la TV (mda, libertatea presei si libertatea de exprimare) nu e OK. E insa sport national. Daca ati ajunge in situatia de a fi tocati de presa mi-ati da dreptate. Chiar daca ati avea. Va doresc sa nu (partea cu “tocat de presa”).

Victoras, sa ai grija de copii!

Advertisements

3 Comments on “Bleah! Nu-i normal “dreptate” LIVE”

 1. teo says:

  Parerea mea e ca asta e momentul vostru de glorie, ala in care va scoateti parleala pentru toti anii in care si-au batut joc de voi.

 2. Mirela says:

  Si eu ma bucur ca a fost abolita condamnarea la moarte. Dar sa omoram in inima si in gandul nostru pe unii altii, asta nimic nu ne impiedica.
  Pe motiv de ura etalata cu nonsalanta, strict pentru protectia mintii propri am ales sa imi anulez contul de FB. La TV nu ma mai uit de ceva vreme. Asta nu insemana ca lucrurile nu se intampla, dar aleg sa ma opintesc macar putin din a fi tarata in aceasta porcarie a dansatului pe morminte.

 3. b says:

  pedeapsa capitala si frenezia media sunt doua chestii separate. de-asemenea, critica ta nu evidentiaza faptul ca presa e apanajul si canalul de comunicare indispensabil al persoanei publice/politice ambitioase. roata se-nvarteste.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s