Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

“Have fire?”


In Europa nu cred ca ar fi legala o astfel de reclama la TV pentru ca exploateaza emotional imaginea unor minori. In alte locuri e ok. (Btw, reclama e aici multumita lui Bogdan). Stiu ca si in Romania sunt destule reclame cu copii insa simt eu ca asta nu ar trece.

Dovada ca in tari europene nu vedeti (ca in US) concursuri de Miss la 7-8 ani. La nivel de copywrite nu pot zice ca e rea. Faza cu copii care cer tigari (s-au foc) mi s-a intimplat si mie si am reactionat la fel chiar daca nu am aparut in nici o reclama.

Da’ cred ca ar fi interesant de vazut rezultatele unei astfel de campanii publicitare in Romania (in iulie se scumpesc tigarile, daca ati uitat 🙂 si, da, fumez. Ca sa nu ma banuiti de vreun bias).

Advertisements

One Comment on ““Have fire?””

  1. Mirela says:

    Zice “This video has been removed by the user.”. Dar l-am gasit aici: http://www.youtube.com/watch?v=-u-rhnV4l08

    Mesajul de pe fluturas- “You worry about me. But why not about yourself?” e simpatic, dar nu prea adevarat. Ma gandesc ca daca chiar mi-ar pasa, nu as da asa exemplu personal.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s