Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Cum ar fi sa va omor legal?


Anul trecut, pe 6 octombrie, scriam draft-ul asta. Nu mai stiu ce s-a intimplat dar stiu destul de sigur ca erau PD-L, UDMR si “UNPR” la putere. Foarte probabil a fost un abuz al puterii, cu respectarea cit de cit a legii, asa ca nici “aia vechi” nu sunt mai breji.

Ideea e ca orice lege, atita vreme cit lumea nu se opune, poate fi modificata. E chestie de majoritati, cvorum si minute ridicate. Hai ca nu e chiar asa de greu sa convingi, daca e cazul, vreo 300 si ceva de persoane (majoritate calificata in Parlament).

Imi inchipuiam ca in citeva luni, cu suficienta influenta, v-as putea omori legal si mi se parea dubios. Pentru ca nimic nu ma poate impiedica, atita vreme cit am o majoritate in spate, sa schimb orice act legislativ. Acum cred ca sunt suficiente citeva saptamani. N-am eu puterea aia…

O majoritate parlamentara ar putea decide ca de miine respiratul sa fie ilegal. Evident ca ar incalca dreptul la viata, conform Constitutiei, insa pina ar judeca Curtea Constitutionala si ar da o decizie s-ar putea sa fie prea tirziu. De altfel chiar si Constitutia poate fi modificata la o adica. Trebuie doar contextul potrivit. Deci “Cum ar fi sa va omor legal?” varianta draft de acum vreo 9 luni. Calea legala, pentru ca n-ar fi frumos sa se incalce legi inaintea raportului Comisiei Europene pe JAI (justitie si afaceri interne. O sa decontam cu totii ziua asta, trust me).

Cum ar fi sa va omor?

Si sa nu ma ascund ci sa fiu foarte vizibil. E posibil. O sa urmeze un ciclu electoral interesant, asta e motivul pentru care mi-a trecut prin minte asa ceva.

Procedura semnaturi, modificare Constitutie, alegeri parlamentare, modificare Constitutie condamnare la moarte, modificare Cod penal in sensul ca “NUMELE DUMNEAVOASTRA” e infractor, justitie, esti condamnat la moarte!

Nu va faceti iluzii ca sentinta ar fi greu de pus in aplicare. Oameni care sa traga sunt destui. E suficient sa va uitati cu atentie la cei care va inconjoara. Din dreapta si stinga.

Advertisements

One Comment on “Cum ar fi sa va omor legal?”

  1. matrioska says:

    ….din cate stiu eu, dar nu sunt istoric, in Grecia antica (mai precis Atena), s-a stabilit o regula prin care se prevedea ca nu pot fi validate, chiar daca ar indeplini votul majoritatii, acele legi ce contravin evidentei (exemplu: degeaba votam noi toti ca ziua e luna pe cer si nu soarele, legea in sine nu va avea nici o valoare)…. o ,mai fi valabila regula, n-o mai fi?…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s