Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Pe Sova Dan il roade pizma. Ponta are toate sansele sa ajunga presedintele RO


Deosebite ultimele zile. Victor Ponta a facut o serie halucinanta de declaratii. Nu m-as fi asteptat la asa ceva de la o persoana care si-a luat doctoratul in drept. Maestrul gafelor, senatorul Dan Sova, poate privi cu invidie la seful sau de partid cum ii ocupa molcom nisa.

Pentru ca, stati linistiti, Sova Dan o sa intre in istorie. Alaturi de Ariton, Udrea, Riti si altii. Seria de gafe imense reusita de Sova e concurata doar de Victor Ponta. Sa ne intelegem, nu sunt un fan basist sau al PDL. Ca dovada e faptul ca Mihail Neamtu, pupilul lui Traian Basescu, mi-a lasat un gust amar printr-o postare a sa.

Mihail Neamtu shared a link.

Ajung la 21.30 la http://www.nasul.tv/live cu Radu Moraru – cel mai autentic jurnalist al dreptei. Îi doresc acestui brav luptător să încingă bătălia electorala din iarnă. USL pierde lunar simpatizanți. Pe sondaje, dreapta crește. Noua Republică are sute de mii de susținători. Creștem! — at Noua Republica.”

Deosebit de jenant. Domnu’ Neamtu, ati ajuns – ca toti politicienii – fan al intrebarilor telefonate? V-a obosit dezbaterea? Ce frumos e sa mergi la o emisiune moderata de o persoana care nu te deranjeaza…

Revenind insa la Ponta e clar ca Sova Dan il pizmuieste. A gasit o nisa (Sova) pe care a urcat ajungind ministru. Nu cred ca trebuie sa va amintesc episoadele: Holocaust, jurnalistele tradatoare de neam si tara de la The Economist si Radio Romania Actualiatati si, cireasa de pe tort, prezenta de 52% la referendum anuntatata pe la ora 23 de calculatorul Sova. O serie incredibila de gafe (aproape ca putea cistiga la Loto daca ma iau dupa probabilitati) e pusa in umbra de Ponta Victor.

Sova Dan a vorbit prostii si a ajuns ministru. Daca Ponta V. (deja premier) il bate pe senatorul Dan S. la seria de timpenii scoase pe gura nu vad de ce, pe acelasi model cu Sova D., nu ar ajunge presedintele Romaniei.

N-am auzit declaratiile asa ca Mea Culpa daca transcrierile nu sunt fidele. Cica zice Ponta V.: “Decizia CCR va fi respectat si implementata, dar e o decizie nedreapta, impotriva regulilor democratice, impotriva majoritatii absolute a cetatenilor romani care au votat pentru o schimbare de regim politic”, a declarat marti premierul Victor Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Guvernului, dupa ce CCR a invalidat referendumul de demitere a lui Traian Basescu.

Nu m-ar surprinde o asemenea cimilitura dinspre Ioan Olteanu, Adrian Cioroianu sau Roberta Anastase. Dar Ponta V. ar trebui sa stapineasca notiunea de “majoritate absoluta” cel putin la fel de bine ca mine. Ca sa fiu elegant, cred ca impartasim modele culturale diferite.

Cea mai tare mi se pare insa asta: “Dupa decizia de azi s-a dovedit ca nu suntem la putere, ci doar la guvernare”.. Repet: nu stiu daca e sau nu reala declaratia. Citit doar, nu auzit.

Bai Victore, bai Crin, ce naiba inseamna in tara asta sa fi “la putere”? Chiar ma depaseste. Bugetarii, si nu fara motiv, sunt numiti in UK “public servant”. Servitori ai publicului, asa se traduce domnu’ Crin.

Adica VOI sunteti servitorii oamenilor care platesc impozite. Sau administratori ai tarii, daca va coafeaza mai bine. Chestie de model cultural impartasit. Pe linga salariile incasate din bani publici ce naiba mai vreti ca sa fiti “la putere”?. Inteleg ca la guvernare (administrare a trebilor tarii) sunteti, deci?

Pricepeti, bre, Antonescu Crin, Basescu Traian, Boc Emil, Pivniceru Mona, Ponta Victor, Sova Dan, MRU, TRU, Monica M., Zaharescule, etc. (m-am straduit sa fie ordine alfabetica) ca NEAM SATURAT!


5 Comments on “Pe Sova Dan il roade pizma. Ponta are toate sansele sa ajunga presedintele RO”

 1. b says:

  frumos. si totusi cu o vorba certi pe neamtu cu alta deplangi status quo-ul din public service, executiv si legislativ. implicarea in politica a unor forte noi (noua rep vs. ppdd) e singura cale de redresare. in plus asta cu clasa politica devine usor rasuflata problemele sunt endemice in societate, frumos ar fi sa fie concetrate intr-un anumit mod,dar nu sunt.

  • teo says:

   Mai, b, ne e deja lehamite de cei vechi si mai incep si astia noi sa ne dezamageasca. Iti dai seama in ce stare de spirit ne traim vara asta de cuptor?

  • @b
   E chiar destept Neamtu M. si invata repede. A progresat f mult in ultimele 6 luni. Problema lui e ca reprezinta acelasi rahat (Udrea, Ridzi, Roberta Anastase, Falca, fratii Basescu, Elena Basescu, TRU) intr-un ambalaj nou. Plus faza cu Radu Moraru (spagar notoriu de nivelul lui Dan Diaconescu) pune capac la orice. Moraru Radu nu e jurnalist. E un propagandist care ia spaga.

   Sincer, ma mira ce succes la public pot avea oameni ca Dan Diaconescu, Robert Turcescu (alta clasa dar…), Radu Moraru, Bogdan Chirieac, Sorin Rosca Stanescu, Horia Alexandrescu, Mihai Gadea, Andreea Cretulescu, Dana Deac, Andrei Zaharescu etc. Recunosc ca nu inteleg. Oameni mult mai buni jurnalistic si mai inteligenti nu fac audiente nici pe sfert. Gen Dan Suciu, Moise Guran, Luca Niculescu, Adriana Muraru.

   In ceea ce priveste clasa politica, cit de odihnit trebuie sa ai creierasul ca sa declari – ca sef de guvern – suntem la guvernare dar nu la putere? Astia chiar se cred SEFI in loc sa fie servitorii poporului..

 2. b says:

  worry not…..si vom vedea….cam largi liniile trasate oricum.

  mie in general imi place presa fara nici un fel de atacuri ad-hominem daca se poate.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s