Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Cursuri de chineza, o buna investitie profesionala


Institutul “Confucius” al Universitatii Babes-Bolyai face inscrieri, pina pe 11 octombrie, pentru cursurile de limba chineza, de caligrafie si pictura, precum si de Taichi.

 

Cursurile se vor tine la sediul Institutului “Confucius” in primul semestru al anului de studii 2012-2013. Cursul de limba chineza va fi sustinut in limba engleza de profesori specializati, veniti din institutii de invatamint superior de la Beijing si de la Shanghai, si se adreseaza incepatorilor.

 

Taxa de inscriere este de 80 de lei/semestru si include si permisul de biblioteca unde cursantilor le sunt puse la dispozitie 13.000 de volume in limbile romana, engleza si chineza, CD-uri, DVD-uri si programe de calculator.

 

Studentii de la UBB pot alege cursul de limba chineza ca optional sau facultativ in regim gratuit. Inscrierile se fac pe site-ul http://confucius.institute.ubbcluj.ro.

Cel de-al doilea curs al institutului, de caligrafie si pictura chineza, are ca scop initierea intr-o arta straveche. La curs vor fi deprinse principalele stiluri de caligrafie si vor fi prezentate tehnicile de baza in utilizarea pensulei si a cernelii.

Specialistii care vor preda isi propun sa ii invete pe cursanti principiile fundamentale de construire a caracterelor chinezesti. Taxa de 80 de lei este pentru zece ore de curs si include o pensula si o fila de caligrafie chinezeasca.

Cursul de Taichi va explora stilul chinezesc traditional Tai Chi Quan si se va desfasura simbata. Cei ce doresc sa invete acest stil de arte martiale, recunoscut pentru efectele sale benefice asupra sanatatii, vor plati 60 de lei pentru zece ore.

Primele doua cursuri vor incepe in saptamina 15-19 octombrie, iar cel de Taichi in data de 20 octombrie.

Advertisements

2 Comments on “Cursuri de chineza, o buna investitie profesionala”

  1. belgianca says:

    heeeeei! aici te-ai mutat! bine te-am regasit. 🙂

    • teo says:

      Hei, belgianco, bine te-am gasit si pe aici. Nu stiam ca citim aceleasi personaje (pozitive 😉 ). Daca te-ai fi uitat mai atenta la mine, l-ai fi gasit in pole position si l-ai fi redescoperit mult mai devreme.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s