Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Minte sanatoasa (?) in corp sanatos la Beirut


Presedintele Libanului, Michel Souleiman, primul ministru, Najib Mikati si presedintele Camerei Deputatilor, Nabih Berri, se vor intilni, in cursul acestei saptamini, cu jurnalistii romani si cu ceilalti ziaristi participanti la Olimpiada Internationala Media, care va avea loc in Beirut.

La Olimpiada Internationala Media (God!…), programata in perioada 18-25 octombrie in Beirut, vor participa aproximativ 250 de jurnalisti.

Pentru prima data vor participa la OIM si jurnalistii din tarile arabe. Acestia vor concura la fotbal, natatie, baschet, volei, atletism, tir si tenis de masa.

Jurnalistii romani sunt campioni en-titre la fotbal, volei si baschet, iar la ultima editie a OIM, cea de la Buttgenbach, s-au clasat pe podium la atletism si tenis de masa. De asemenea, in programul jurnalistilor sunt incluse vizite in Baalbek, Tripoli, la castelul Kifraya si diverse conferinte si seminarii. Unul dintre seminarii are ca tema “Libertatea presei intre Orient si Occident” si este moderat de ministrul Infomatiei libanez, Walid Daouk.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s