Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Politia sunetelor – China populara


Mi-ar placea sa cred ca prezentatoarea principalului jurnal al televiziunii publice, Ligia Munteanu, nu e o persoana perfecta si ca mai poate gresi. Numai cine nu munceste nu greseste. Insa nu cred ca e cazul.

Sansele sunt bunicele ca persoana in cauza sa fi devenit coprezentatoare doar pentru ca e draguta (mass-media romaneasca are o puternica inclinatie catre “sex-appeal”) si citeste ok un prompter. Repet, sper sa ma insel si viitorul sa-mi demonstreze ca am gresit. Noroc cu Moise Guran.

Partea plina a paharului e vestea ca celalalt coprezentator, Mihai Constantin, ar urma sa realizeze niste “reportaje” legate de China s.a.m.d. Chiar sunt curios ce a inteles…

Un jurnalist trebuie mereu sa fie informat, bine pregatit, cu o cultura generala temeinica, interesat de acualitate. Intr-o lume care devine tot mai interconectata, intr-un spatiu tot mai deschis diferitelor forme de comunicare, informatia devine cel mai pretios element, iar modul in care este transmisă este esential pentru ca ea să fie corect inteleasa. Satisfactia pe care o simti atunci cind stii ca, după ore intregi de munca, ai reusit sa transmiti un anume mesaj, la momentul potrivit si in felul potrivit, este incredibila”, spune Ligia. De aici.

Chiar poate fi o scapare datoarata vitezei sau emotiei la fel de bine cum poate fi lipsa de cunoastere. Partidul Popular European, “popularii” (a.k.a. PD-L), etc. De ce si-ar inchipui cineva ca in China poate fi si altfel decit “la noi”?

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s