Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Politia sunetelor – “o parte din presa preseaza cacat”


De inceput o sa incep cu inceputu’. Nu stiu daca v-ati intrebat vreodata care e diferenta intre “religie ortodoxa” si “religie ortodoxa de rit vechi”. Nu-i nici o problema daca nu v-ati intrebat. Dar intre “rit vechi” si “stil vechi”? Tot asa, nu-i nici o problema daca nu ati avut o astfel de curiozitate. Ritu-i rit, iar stilu-i stil.

Craciun

Exista destule diferente. Daca va intereseaza le puteti afla cu un click aici.

Pentru o persoana obisnuita nu cred ca e important sa stie raspunsul la astfel de intrebari. In cazul jurnalistilor insa am mici pretentii. S-ar presupune ca stiu despre ce vorbesc sau scriu. Sau daca nu stiu ar fi usor ca macar sa intrebe pe cineva care stie.

Specia “jurnalist roman” (fa! blonda proasta) nu se poate insa cobori la umilinta unor intrebari si a verificarii informatiilor transmise. “Jurnalistii” ot Romania nu au dubii. S-au nascut, pur si simplu, cu adevarul intre picioare.

Titlul (sper ca nu ofenseaza, n-am avut inspiratie) e feat BUG Mafia. Cautare dupa “Unii sug…”. De la noi si toti baietii.

Advertisements

One Comment on “Politia sunetelor – “o parte din presa preseaza cacat””

  1. teo says:

    Te cred ca scoti fum. (oleaca de cenzura) nenea Remus, ala care tot timpul spune povestioare cu talc, a explicat diferenta de zile dintre Craciunuri si a folosit “stil vechi” de mai multe ori. Dupa care au intrat prezentatorii si i-au trantit fiecare cate-un “rit vechi”.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s