Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Se poate si mai rau (Secret de Stat)


DMZV-a sarit mustarul pentru ca s-au secretizat anexele la proiectul de buget pe 2013? Asta pentru ca sunteti prea pretentiosi. Unde o sa ajungem daca nici noi nu ne aratam noua intelegere?

La Phenian azi se sarbatoreste ziua de nastere a liderului: Kim Jong-un. Ideea e ca nu prea stie nimeni citi ani face. Se pare ca 30 cu toate ca numai cei foarte apropiati stiu. Cu toate ca e tinar si a facut ceva scoala prin Elvetia presedintele Coreei de Nord continua comportamentul ciudatel al tatalui si bunicului sau. Nu-mi dau insa seama de ce e un secret virsta lui.

Bine, exista si diferente interesante fata de cei doi insa – la radacina – e si el un lider dictatorial adept al cultului personalitatii.

Daca se intimpla sa va intereseze stilul greu de inteles al singurei dinastii comuniste din lume gasiti multe amanunte aici. Cica chiar si cei doi frati mai mari ai lui Kim Jong-un ar fi sub un fel de embargou al prezentei in spatiul public. Iar una dintre surorile sale mai mici, Kim Kyong Hui, se pare ca are vreo 25 de ani. Nici in cazul ei nu e cunoscuta virsta. Bine, la o femeie parca mai poti intelege. Care sa fie faza cu pastrarea la secret a virstelor astora?

O poveste interesanta despre poza de sus cu un click aici. Zau ca e interesanta.

Bonus: o interesanta galerie foto aici.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s