Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Politia sunetelor – Borza. Remus Borza


hidroNu-mi dau seama cum s-a ratacit Remus Borza in povestea cu restructurarea Hidroelectrica S.A. In sensul ca nu inteleg cum de l-au lasat “baietii” sa-si bage nasul in poiata cu gaini care fac ouale de aur. Cert e ca daca ar exista in Romania macar citeva zeci de Remus Borza care sa pastoreasca tot felul de institutii, companii, agentii, societati publice sau de stat alta ar fi situatia. Cu totul alta.

E chiar un nene hotarit care pare sa faca treaba (daca o sa fie lasat…) in una din vacile statului mulsa de pitifelnici. E atit de hotarit incit incep sa-l suspectez ca ar putea viza o cariera politica facuta pe imaginea de intransigent. Dupa modelul Piedone sau Ionel Blanculescu. Ramine de urmarit.

Si, cu ocazia asta, trebuie sa recunosc ca dupa foaaaarte mult timp am trait senzatia ca taxa tv (de 4 lei pe luna) nu e o suma de bani aruncata la gunoi. Daca ar face mai multe astfel de emisiuni televiziunea publica si-ar merita cu prisosinta banii. Nu ma refer neparat la interviuri sau dezbateri ci abordarea unor povesti cu adevarat de “interes public”. Nu doar la nivel declarativ cum se intimpla in emisiunea omonima a dinozaurului Sorin Burtea (un nene care nu-si da seama cit e de penibil si de invechit si – din pacate – nu prea sunt nici persoane care sa-l traga de mineca pentru ca membru in Consiliul de Administratie al TVR).

Felicitari moderatorului Mihai Radulescu (pentru invitarea lui Remus Borza, nu pentru prestatie).

Advertisements

One Comment on “Politia sunetelor – Borza. Remus Borza”

  1. bardac says:

    d-nl remus eu va apreciz ce ati facut la hidroelectrica ca ati dat tote tirhobele afara daca sar face ceva la sc energomontaj vilcea sa dea pensionari afara am avea si noi tinertu de lucru pe noi ne trimite acasa in c /f si lucreaza pensionari /majoritatea sefi /si soferi sint pensionari le dati lucrari sa traiasca bine pensionari va multumesc


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s