Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Se-ntimpla lucruri in Coreea de Nord, zau


N KSper sa revin cu o poveste foarte interesanta in masura in care timpul imi permite. Despre altceva, nu despre asta. Oricum, dupa Cuba se pare ca se misca putin lucrurile si in Phenian.

Coreea de Nord (RPDC) a ridicat restrictiile impuse strainilor privind telefoanele mobile, permitindu-le acestora sa introduca in tara propriile telefoane, informeaza AP. Aici as completa faptul ca tarifele sunt mari si reteaua suporta doar convorbiri nu si trafic de date. Si asta in ciuda faptului ca stirea AP zice altfel. Dupa cum ziceam mai sus sper sa revin.

Reprezentanti ai retelei de telefonie mobila Koryolink au indicat ca strainii care viziteaza RPDC pot inchiria aparate sau isi pot cumpara pe aeroport cartele SIM pentru propriile telefoane. Aceste cartele, la care cetatenii RPDC nu au acces, permit efectuarea de convorbiri in afara tarii, contactarea ambasadelor straine si a hotelurilor la Phenian, precum si accesul pe internet.

Koryolink face parte din grupul CHEO Technology, o companie mixta intre firma egipteana Orascom si guvernul de la Phenian.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s