Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Putina decenta tovarasico!


beijingPolitia din Beijing le-a avertizat pe femei sa nu poarte fuste scurte, pantaloni mulati sau alte haine indecente in autobuze si metrou pe timpul verii pentru a evita hartuirea sexuala.

Femeile ar trebui sa fie mai discrete si sa stea in locuri mai ferite pentru a evita sa fie fotografiate pe ascuns, potrivit recomandarilor facute de departamentul pentru trafic din cadrul Biroului de Securitate Publica din Beijing, recomandari citate de China Daily.

Femeile se pling adesea ca sunt atinse si hartuite in metroul si autobuzele aglomerate din Beijing. Majoritatea autobuzelor din capitala chineza nu au camere de supraveghere astfel incit este dificil pentru autoritati sa adune probe care sa dovedeasca hartuirea femeilor, a afirmat un ofiter de politie citat de China Daily.

Cea mai mare pedeapsa pentru hartuire sexuala este de 15 zile de inchisoare, a mai spus poliþistul. Femeilor li s-au garantat in mai mare masura tratamente egale cu barbatii inca din perioada in care China era condusa de Mao Zedong, fondatorul Chinei comuniste. Cu toate acestea, puþine femei ocupã funcþii în guvern sau afaceri.


One Comment on “Putina decenta tovarasico!”

  1. teo says:

    Treburile sunt putin mai complicate. Mi-ai amintit de primavara anului 2010 cand mergeam pe strada in Hangzhou, ma uitam la tipe si nu intelegeam ce lipseste. Trecusera de la pantalonii grosi, de iarna, la cei mai subtiri. Tot mulati. Numai ca unele nu facusera diferenta intre pantaloni subtiri si ciorapi grosi. O bluza mai lunguta, ca asa se purta in anul ala si gata treaba, fata era mumoasa.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s