Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Cine se va ocupa de expozitiile mondiale?


Ferdinand Nagy a primit aviz favorabil din partea comisiilor de politica externa ale Parlamentului pentru postul de ambasador al Romaniei in Muntenegru. Ferdinand Nagy a ocupat pina in prezent postul de presedinte al Biroului International pentru Expozitii.

El este la primul sau mandat de ambasador al Romaniei. In cadrul audierii sale, Ferdinand Nagy a spus ca isi propune intensificarea dialogului bilateral, sprijinirea demersurilor desfasurate de Muntenegru pentru integrarea in Uniunea Europeana si aderarea la NATO dar si dinamizarea relatiilor economice bilaterale despre care a spus ca se afla intr-un stadiu incipient.

In context, senatorul liberal Calin Popescu Tariceanu a apreciat ca de la Muntenegru am avea si ce invata, nu doar “sã le dam lectii” pentru integrare. El a facut referire la modul in care Muntenegru isi promoveaza turismul.

Ferdinand Nagy a mai spus ca volumul schimburilor comerciale intre cele doua state este mult sub potentialul existent.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s