Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Bebelusul de aur (simbol Au)


Doar mie mi se pare ca lumea a luat-o putin razna la povestea cu baietelul asta? “Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a nascut un baietel la maternitatea St. Mary din Londra, bebelusul fiind primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii”.

baby royal

Duduie presa despre bebelusul asta. S-a nascutut la spitalasul ala din Londruta si e baietel. Doamne! si cum o sa-i puna numele? Si, si, cum ar fi fost sa fi fost fetita?

Hai ca in cazul Marii Britanii sau chiar a tarilor care au facut parte din imperiul britanic mai pot intelege. Dar reactia din Romania chiar mi se pare ca a luat-o pe o panta isterica.

Toate prezentatoarele care au vreun microfon prin preajma nu se mai opresc din bebelusul regal in sus si bebelusul regal in jos. Cred ca s-au trezit in ele printesele adormite dupa ce au depasit virsta de 8-9 ani.

Mai ramine sa inceapa fanteziile despre cum o sa viziteze Romania bunicul (printul Charles) impreuna cu nepotul si cum o sa le placa lor minunata tarisoara unica sub soare. Romania.

Doamne ce noroc pe capul nostru! Si daca as fi o fosta printesa cred ca as putea sa ma gindesc si la faptul ca o romanca are toate sansele sa fie sotia bebelusului de aur cind va creste mare. Pe principiul ca daca tot o sa-si petreaca vreo vacanta cu bunicul in Romania nu are cum sa scape de farmecul celor mai frumoase femei din lume. V-ati prins, cred, sunt romancele.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s