Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Politia sunetelor – servici


Nu o sa va plictisesc prea mult pentru ca nu are rost. Povestea e simpla si nu inseamna decit faptul ca ori cineva este foarte prost, ori nu isi face treaba. Sau filtrele care ar trebui sa opreasca astfel de situatii nu functioneaza si trebuie regindite.

Cred ca ati auzit de Kruk, una dintre firmele importante din domeniul recuperarii de bani de la datornici. Adica daca aveti datorii catre vreun furnizor de servicii sau vreo banca si acestia si-au pierdut speranta ca veti plati, datoria e vinduta catre o astfel de firma care recupereaza cit mai mult.

Totusi, daca era o injuratura se prindea cineva si oprea spotul audio al celor de la Kruk? “Servici”, si nu doar o data.

Penibil pentru agentia care a gindit spotul, penibil pentru studioul care a realizat reclama fara sa zica nimic, penibil pentru Kruk ca au acceptat asa ceva.

Iar faptul ca Kruk e filiala unei firme straine nu mi se pare un argument care sa fie acceptabil.

Insa o buna parte din penibilul situatiei revine difuzorului, Radio Romania Actualitati. La citi angajati or fi pe la SRR responsabili cu reclamele, difuzarile, promovarea, marketingul, etc. nu s-o fi prins nimeni? Imi vine greu sa cred ca nu a ascultat nimeni spotul audio inainte de a i se da OK-ul pentru difuzare.

In situatia asta, cum se face ca se difuzeaza “servici” pe RRA? Doamna/domnule, da’ “salarul” l-ati luat?

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s