Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Wang ot Zhejiang


wangUn responsabil chinez a fost demis dupa difuzarea unei fotografii care il arata transportat in spinare de un satean pentru a-si proteja pantofii “de lux” in cursul unei vizite intr-o zona inundata in provincia Zhejiang, potrivit South China Morning Post.

Fotografia publicata pe reteaua Sina Weibo il arata pe acest responsabil, prezentat doar cu numele Wang, director al biroului constructiilor in zona Sanqishi a orasului Yuyao din provincia Zhejiang. Agentia Xinhua citeazã autoritatile locale potrivit carora Wang a fost destituit din functie ca urmare a publicarii acestei fotografii care a atras multe comentarii negative pe reteaua Sina Weibo.

Wang, care trebuia sa viziteze familiile sinistrate, purta pantofi facuti dintr-o tesatura si urma sa si-i scoata pentru a traversa cu picioarele goale o balta in drum spre casa uneia dintre victime. Insa un localnic “l-a luat pe Wang in spate, desi acesta insista sa mearga cu picioarele goale”. Acelasi localnic l-a transportat in spate pe Wang la intoarcere.

In urma trecerii taifunului Fitow prin estul Chinei la inceputul acestei luni, 10 persoane au decedat si circa sapte milioane de persoane au avut locuintele avariate. In unele locuri, in timpul trecerii taifunului au cazut aproape 29 de centimetri de ploaie in 17 ore.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s