Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Stilparitul


L-au uitat in drum cind au asfaltat si au refacut bordurile si trotuarul. Isi vor aminti de existenta lui acuma ca o sa se plateasca (probabil) niscaiva impozit pentru el.

Sau daca se-ntimpla vreo tragedie din cauza lui. Stiti cum e… viteza, neatentie, poate si vreun bec spart si iaca ghinionul.

Zona Titan, Bucuresti, sectorul 3. Primar de sector Robert Negoita. Primar general Sorin Oprescu. Noiembrie, 2013.

STILP 002

Advertisements

One Comment on “Stilparitul”

  1. Buna ziua , as dori sa fac o sesizare in legatura cu taierea abuziva de catre angajati ai primariei a unui copac tanar …….Locuiesc in cartierul tineretului pe strada tohani la nr 1, bl 29, sc.3…..In spatele blocului se afla un frumos tei tanar care se ridica pana la etajul 3-4……SPECIFIC TEIUL NU ERA USCAT S-AU SA AIBA CRENGI USCATE in fiecare an era toaletat … Presedintele blocului cand li s-a adresat celor care au venit sa masacreze copacul au devenit iritati si au aratat un act prin care ei justificau ca copacul trebuia taiat ca vezi doamne copacul este al primariei…. Dar au taiat din zeci de copaci fix acel copac tanar , Imaginea aceasta a deranjat aproape pe majoritatea locatarilor din zona..Intrun bucuresti in care deabia mai putem respira permitem sa se taie poci tineri….Pacat ca acesti indivizi actioneaza dis de dimineata cand sunt oameni la lucru ca sigur nu al taiau daca eu s-au alti vecini nu eram la munca….Rugamintea mea este daca exista vreo cale de a fi trasi la raspundere acesti indivizi ? Exista vreo posibilitate de a-fi chemati in instanta ? Angajatorul adica primaria poate fi data in judecata ?S-au persoana care a semnat acea hartie de la primarie poate fi actionata in justitie pentru masacrarea unui copac ?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s