Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Te roade pizma, mamaie Omida? Hai ca nu sunteti copii ;)


SRR

Etapa a II-a s-a incheiat, urmeaza a III-a. Tot ceea ce aflam din urmatoarele rinduri e platit din bani publici (taxa radio) deci e de INTERES PUBLIC.

Realizati in ce suspans se scalda anumite persoane? Eu azi mi-am dat seama. E vorba de nenumaratele concursuri pentru functii de conducere la Societatea Romana de Radiodifuziune. SRR. 15 posturi scoase la concurs pe data de 16 octombrie. La gasiti aici (cu un click).

Tocmai a trecut etapa a II-a. Posturile sunt de manageri ai studiourilor regionale ale Radio Romania din Timisoara, Targu Mures, Resita, Craiova, Constanta, Cluj, Iasi, Bucuresti. La asta se adauga managerii pentru Antena Satelor, Muzical, Cultural.

De departe insa cele mai importante functii sunt: managerul Radio Romania Actualitati, directorul de Resurse Umane, directorul Centrului Cultural Media (structura nou infiintata care cuprinde radio Cultural, radio Muzical, orchestrele si corurile, etc.) si directorul Directiei Programe. Ultimul e seful tuturor celor enumerati pina aici. Daca va intereseaza amanunte legate de organigrame si competente gasiti la anunturile din link-ul de la paragraful doi.

Urmeaza etapa a III–a a concursurilor: sustinerea interviului in perioada 25.11.2013 –29.11.2013.

Multumita surselor harnice iata si anunturile afisate la avizierul SRR privind rezultatele etapei a doua. In mod ciudat (cred eu. Adica nu e ca si cum ar fi ceva ilegal. Doar ca e o predictie cu un grad de indeplinire nefiresc de mare in conditii normal) cam toate numele care au luat cele 80 de puncte necesare pentru a ajunge la interviu par sa se fi stiut cu mult timp inainte. S-ar putea sa existe si explicatii logice pentru o astfel de aberatie statistica insa mie imi scapa. Numele pe care zvonurile le dadeau dinainte cistigatoare la concursuri (mai exista etapa de interviuri insa cind concurezi singur e destul de greu sa nu cistigi) le vedeti aici. Click ca nu musca.

Aici nu este vorba daca persoanele respective (candidatii) sunt sau nu competenti. N-avem de unde stii. S-ar putea ca unii dintre candidati sa fie chiar foarte buni. E vorba de faptul ca SE STIA DINAINTE CA O SA CISTIGE. Asta e ciudat.

Deci pentru functia de director al Directiei Programe (capo dei capi sau capo di tutti capi) singurul care va participa la interviul de angajare e Marius Catalin Furdui, consilier al directorului general al SRR, Ovidiu Miculescu. In mod ciudat – pentru ca exista rubrica – pe site-ul institutiei nu apare Curriculum Vitae al viitorului sef al Directiei Programe.

De asemenea, un succes foarte previzibil e cel al directorului Centrului Cultural. Media, daca insistati. Structura care a fost croita special pentru Serban Oltea Parau, zic zvonerii consultati.

In sfirsit, dar nu in cele din urma, manager al Radio Romania Actualitati va deveni (dupa interviu) Dan Constantin Preda.  Din comitetul director al SRR, data n-ati auzit pina acum. Doar nu era sa fie din afara “institutiei “?

Adevarul ca asemenea evenimente, sa ghicesti cu mult inainte pe cam toti cistigatorii unui concurs, nu sunt chiar asa surprinzatoare. Se vede si la loto 6/49 ca se poate intimpla sa ghicesti o serie statistica. E doar foarte putin probabil ca sa o nimeresti atit de bine.

In Romania au astfel de surprize au doar neghiobii, prostii, credulii si cei fara nici o perspectiva. Noi, astia de o stim bine pe Bratara putem doar zimbi. Parca nu e chiar zimbetul nostru, nu-i asa?

2013-09-01 19.26.49

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s