Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Sa i-o spui lui Mutu’!


Anuntul il gasiti ceva mai jos. Singurul lucru pe care vreau sa il zic e faptul ca – cred eu, sper sa nu gresesc – ASU Timisoara sunt de fapt “adevarata Poli Timisoara”. Mie mi se pare un eveniment umanitar deosebit.

E o poveste complicata de acum vreo 10 ani in care apar AEK, Iancu, etc. Doar fanii Craiovei (“U”, “FC”, “CS”) pot intelege asa ceva.

De retinut ar fi ca ASU Politehnica e momentan pe locul I in divizia D Timis la fotbal. Pe de alta parte RCM Timisoara e campioana de rugby, daca intelegeti ce curaj au fotbalistii…Iubitorii sportului din Timisoara sunt asteptati simbata 30 noiembrie, de la ora 16, pe stadionul „Stiinta”, la un eveniment cu totul deosebit. Campioana Romaniei la rugby, RCM Timișoara, si campioana de toamna din „D”-Timis, ASU Politehnica, isi vor etala aptitudinile in ambele ramuri sportive. Intreaga actiune are o cauză umanitara si anume stingerea de fonduri pentru contructia unei gradinite pentru copiii cu tulburari cauzate de autism, sindrom Down sau alte dificultati de adaptare.

Se va incepe cu o repriza de rugby cu reguli simplificate, urmata de o a doua in care se va juca fotbal, fara regula ofsaidului pentru a da o cursivitate mai mare jocului. Cea de-a treia repriza va fi o demonstratie de football-tag, joc prezentat in premiera la Timisoara, si care se constituie dintr-o combinatie intre cele doua discipline.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s