Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Hip-hip, uraaaaa! Uraaa! Uraaa!!!


Ceea ce trebuia sa se intimple s-a intimplat. Nu o zice o persoana ci matematica. Nici o surpriza fata de ceea se spunea in urma cu citeva saptamini. Dupa cum se poate vedea usor aici.

Oamenii buni s-au impus in fata celor slabi (nu era vorba de rai) la concurs. Pentru ca adevarul si valoarea trimfa mereu. La fel ca untdelemnul care iese deasupra apei pina la urma. Daca nu ma credeti faceti un test: puneti apa intr-un pahar transparent si turnati deasupra un deget de untdelemn. Fac pariu ca o sa pluteasca deasupra apei. Asa a fost, asa este si asa va fi mereu.

Dupa cum s-a mai facut vorbire, problema nu e valoarea cistigatorilor functiilor de “taie si spinzura” intr-o institutie publica. Asta inseamna ceva diferit de institutie a statului dar nu despre asta vorbim azi. Problema e ca se stiau cistigatorii DINAINTE DE ORGANIZAREA CONCURSULUI. Cam ce nu e clar si ati vrea sa va desenez?

Ciocu’ mic!; a trecut momentul pentru “Speak Now or Forever Hold Your Peace!”. E vremea de retras in munti.

Advertisements

One Comment on “Hip-hip, uraaaaa! Uraaa! Uraaa!!!”

  1. matrioska says:

    mda…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s