Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Condamnarea lui Nastase A. – Focus Grup


Probabil ca ati auzit destule pareri (sper ca si pro si contra) de la diversi specialisti in legatura cu condamnarea la inchisoare a fostului premier, Adrian Nastase.

Nu iau in calcul varianta sa nu fi auzit despre condamnarea definitiva la 4 ani de inchisoare pronuntatat pe 6 ianuarie, 2014.

Insa cei mai multi dintre cei pe care i-ati citit sau i-ati auzit pe tema asta sunt – declarat sau nu – subiectivi. Pentru ca, da, cazul si chiar omul Adrian Nastase nu este genul ca sa te lase indiferent.

Se stia ca urmeaza pronuntarea sentintei in dosarul lui A. Nastase si pentru ca eram pe strada am zis sa intru intr-o circiuma unde se urmarea (nu cu prea mare atentie, dar macar puteam sa vad eu) desfasurarea evenimentului. Si daca domnii din poza de mai jos tot s-au pornit sa discute situatia (era exact in timpul aparitiei informatiilor, dupa cum o sa auziti) am zis ca merita inregistrati.

Din cauza ca e printre putinele opinii 100% sincere (nu stiau ca-i inregistrez) venita dinspre oameni simpli. E mult mai sincera decit o poti obtine cu un microfon si/sau o camera video. Pentru ca cei mai multi dintre oamenii intervievati devin artificiali in limbaj si isi pondereaza opiniile cind vad ca sunt inregistrati.

Sper ca inregistrarea sa ajunga sa fie ascultata de insusi Adrian Nastase pentru ca (nu ma indoiesc ca stie si singur) ceea ce vede la televizor sunt opinii biased. Speranta mea e cu atit mai intemeiata cu cit inteleg ca omul are acces la internet in detentie.

Impachetata intr-un limbaj pretentios-corporate de niste mesteri in publicitate sau sondaje discutia asta s-ar putea califica lejer la un FOCUS GRUP – PERCEPTIA PUBLICA A CONDAMNARII LUI ADRIAN NASTASE. Si cred ca chiar ar costa niste banisori frumusei… Imi cer scuze pentru calitatea foarte slaba a sunetului insa inregistrarea e facuta cu telefonul mobil si de la distanta.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s