Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Lee Min-ho la gala din Beijing


Daca ati urmarit cit de cit cu atentie partea video din postarea precedenta ar trebui sa fi aflat ca la “gala de revelion” a cintat si Lee Min-ho, din Coreea de Sud. In urma cu doi ani la gala a cintat si un roman. Daca vreti sa aflati mai multe de Wei Hua (romanul respectiv) trebuie sa intrati aici.

Cu toate ca stiu de puterea K-Pop nu sunt un consumator al genului. Totusi am zis sa vad cam ce cinta de au ajuns cei de la CCTV sa-l invite in gala de anul nou. Aveti mai jos o piesa, ca sa va dati seama cam cum cinta.

Despre cam cit de populare pot ajunge piese K-pop ati putut vedea cind cu PSY – Gangnam Style. Si n-ar trebui sa va surprinda faptul ca si in Romania sunt destui fani a muzicii K-pop.

Si fane ale “telenovelelor” coreene dar asta e alta poveste.

Inainte de vedeti insa si cam ce reactie declanseaza in China (si nu numai). Aici e sosirea pe aeroportul din Shanghai in ultima parte a anului 2011. Aveti putina rabdare, merita. ATENTIE: fancam

Uite si piesa.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s