Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Ce dragut, dar o fi bine?


O avalansa de citiri s-a abatut asupra acestui coltisor virtual. Nu prea am explicatii pentru ca nu am scris nimic deosebit. In loc de explicatii trebuie sa ma multumesc cu speculatii.

Partea tragica e ca in afara de oamenii rai nimeni nu o sa fie interesat de chestiile astea. De grupurile de interese care acapareaza incet tot ce pot. Atacind in haita pe cite unul-doi dintre cei care nu stau cu fruntea in tarina. Romania si romanii isi merita soarta. Pentru ca prefera sa intoarca capul cind se intimpla un viol in grup asupra cuiva cu gindul ca daca nu fac valuri o sa fie iertati.

Doar ca la un moment dat le vine rindul si atunci degeaba tipa si isi rotesc privirile dupa ajutor stiind ca au dreptate. Restul fac ceea ce au facut si le-a mers pina in momentul respectiv: intorc capul.

Avalansa a avut loc miercuri, 11 iunie. In timpul orelor de munca si de pe un numar destul de restrins de IP-uri. N-am verificat insa se prea poate sa fie IP-uri ale calculatoarelor de la o anumita institutie platita din bani publici.

Se pare ca specialistul institutiei in geopoliticutza, razboi la temperatura camerei si cybersomething atlantic sau in alte spatii s-a apucat sa scormoneasca prin matele internetului. Evident, s-ar putea sa ma insel. Nici macar nu ar fi prima oara.

Grupul de initiativa si de actiune rapida s-a aratat interesat (citind in numar mare) de urmatorele postari (in ordinea “audientei”):

Hip-hip, uraaaaa! Uraaa! Uraaa!!!
Te roade pizma, mamaie Omida? Hai ca nu sunteti copii 😉
Politia sunetelor – penibilul secunda cu secunda
Animalele au navalit in audienta privata la Papa. Porcii!
Politia sunetelor – exact, aveti dreptate
Mouse dixit – radioul public
“Lapidare” sau “democratie” la SRR?
Politia sunetelor – “o parte din presa preseaza cacat”
Tolontan despre TVR si SRR

Advertisements

2 Comments on “Ce dragut, dar o fi bine?”

  1. teo says:

    EDITAT~
    /***/ Nu ma pot abtine. Dintre toate paginile la care au dat navala, imi imaginez figurile pleostite de dezamagire la aia cu animalele care au invadat Vaticanul. /***/


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s