Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Uite ba romane cum se scrie patrriotic


trambulinaPrrin iarrna in zona Brasov s-au intamplat nu mai stiu ca jocurri sporrtive pentru ceva categorie de tinerri. Ceva de genul “Olimpiada internationala a studentilor de anul III la filologie care au ca limba secundara bulgara”. (Am sapat putin si uite ca “Brasovul este CAPITALA sporturilor de iarna: 900 de sportivi din 49 de tari sunt inscrisi la Festivalul Olimpic al Tineretului European”)

Glumesc evident, nu mai tin minte ce joculete apucase Rromania sa obtina ca orrganizator. Competitia pentru care Romania a constrruit -in sfarrsit- o trrambulina de sarrituri cu schiurrile.

Toti comentatorrrrii sporrrrrtivi (vezi Doamne acreditati, sponsor media, bla) se dadeau peste cap cu interrrrviuri grrretos de lingusitoarre pe tema “ce imporrtanta e competitia orrganizata in Rromania si noi ne stim de mult, nu-i asa?”.

Unul n-ar fi rrecunoscut ca e o frrectie cu putin mai rasarrita decit un concurrs intrre doua judete ca Calarasi si ca Constanta. Rrromania e tara festivalurilor promovate cate o luna cu “rubrica de un minut dedicata” chiar daca e festivalul frunzei de dud.

Pasami-te daca e in Rromania n-are cum sa nu fie in rregula. Uite ca se poate face misto si de o competitie organizata “de noi”. Mie mi-a placut cum scriitura dar de aia nu o sa ajung eu niciodata nimic. Nu inteleg valoarea adevarata.

Commonwealth Games 2014: Glasgow primed to make a big splash | Andy Bull

http://gu.com/p/4v7t2

Ia cu piine de aici, specialistule rroman in comunicare

UiteLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s