Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Cindva o sa-mi multumiti pentru asta


In cazul unei catastrofe majore sau a cenzurii executate de un sistem opresiv care taie comunicatiile mobile se poste totusi comunica. Foarte important.

E insa nevoie de genul asta de aplicatie care transforma fiecare utilizator (care are aplicatia si permite comunicatia, adica e de acord si o face activa la momentul respectiv ca poate nu mai are baterie si nu-i convine) intr-un posibil releu de comunicatii pentru ceilalti utilizatori.

Practic, daca vrei sa schimbi mesaje cu Gigel aplicatia incearca sa-l gaseasca si sa gaseasca o ruta din telefon in telefon intre tine si el. Adica mesajul ajunge la el sarind din telefon in telefon prin comunicatii radio pe distanta scurta.

Nu zic nimic despre SUA/CIA si revoltele din tarile arabe pentru ca aplicatia chiar o sa fie utila la urmatorul cutremur mare. In cazul in care se produce…

This app is helping Hong Kong protesters organize without a cell network

http://money.cnn.com/2014/09/30/news/firechat-hong-kong-protest/index.html

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s