Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Clar e in aer ceva $29,811,746,430,000


Les féministes 2.0 Daca va plictiseste textul sariti jos la VIDEO. Atentie, e preferabil sa nu aveti in jur persoane mai tinerele de 14-15 ani sau persoane pudice excesiv. Eu l-am urmarit cu mare interes.

Undeva in Franta „Nu suntem în Turcia, dar în Franţa anului 2014 “bărbaţii sunt mari învingători ai luptei pentru prezenţa pe platourile de televiziune”. Discuţii despre prezenţa femeilor în presa franceză, cu jurnalista Alice Coffin. La congresul Sindicatului Naţional al Jurnaliştilor (fac parte din biroul Ile-de-France). 70% din posturile de conducere sunt ocupate de bărbaţi. O lume de bărbaţi, în continuare. Care tot afirmă că femeile sunt mereu vinovate pentru/de/cu de toate!”

Undeva in Romania „Dupa ce o rezolvati in Franta poate veniti sa-i salvati si pe barbatii din Romania de discriminarea la care sunt supusi la aparitia in media, mai ales la tv. Daca sunteti de parere ca “barbatii sa se apere singuri, noi suntem femei si ne discrimineaza” poate sapati putin sa vedeti ce se intampla cu “realizatoarele tv” din Romania dupa 32-35 de ani. Practic la tv -nu stiu daca exista 10 exceptii notabile- apar doar tipe tinere preferabil isterice. Pe noi cine ne salveaza-mancami-as egalitatea de gen?”


Undeva in Franta (insa ceva mai precis) Val Joly, undeva la frontiera cu Belgia
„Si ca sa nu va mirati, sala pune o multime de întrebari despre rolul si locul femeilor în presa franceza, dar, culmea, presedintele francez al SNJ zice ca nu avem timp…Este vreodata timp pentru …femei? Da, clar, azi sunt feminista”.

Si, cireasa de pe tort, undeva in SUA „Women are being cheated out of trillions of dollars over the course of their careers, and comedian Sarah Silverman thinks it’s time society paid up.
The wage gap — a staggering $29,811,746,430,000”.

Plus ca “The Norwegian Nobel Committee has decided that the Nobel Peace Prize for 2014 is to be awarded to Kailash Satyarthi and Malala Yousafzay for their struggle against the suppression of children and young people and for the right of all children to education.”

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s