Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Vom muri si vom fi liberi (intrerupem aici legatura cu organul de partid)


Laszlo TokesAlta varianta de a avea o viata ca afara nu mai vad. A trecut deja un sfert de secol si povestea s-a schimbat doar foarte jos si nu prea mult. Nu o sa ma agat de sondaje cu toate ca ultimele zile ma tot imping catre asta.

Deci, dupa 25 de ani traiesc intr-o tara condusa de Victor Ponta si Traian Basescu. Minunat, ce pot sa zic.

Ponta, un om de 40 de ani e si mai si in plus fata de aia batrini. Vezi Doamne el are si scoala dreptului si pe cea a vietii si – nu zi hop! – poate chiar si pe cea a “dreptului”. Macar de autor daca altfel nu.

Bine, pe 21 Basescul va preda catre Klaus Werner Johannis. Asta e ca apa sfintita. Mai vorbim peste 25 de ani despre el insa mie nu-mi mai invie speranta pe care mi-au ucis-o Ion Iliescu, Petre Roman, Nicolae Vacaroiu, Emil Constantinescu, Victor Ciorbea, Radu Vasile (RIP), Mugur Isarescu, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Emil Boc, Razvan Ungureanu, Victor Ponta. Hai ca l-am uitat pe Stolojan Draga, traiasca-i familia! Pe Udrea si pe Daciana nici nu le pun la socoteala.

Nu stiu ce sa zic in momente ca astea. E pacat ca au murit oamenii aia in decembrie 1989? Daca ma uit la Coreea de Nord as zice ca nu. Daca ma uit la Ucraina sau chiar Republica Moldova nu stiu ce sa mai cred.

Nu suntem lasi, nu suntem hoti. Chiar daca ne-npuscati pe toti. Noi nu plecam, noi nu murim!

Nu plecam (Bucuresti, mult dupa 16 decembrie, cu mahalagioaice cu tot – un fel de oamenilefrumoase care vor sa unite salveze).

Ceausescu judecat pentru sangele varsat?

Jos dictatorul! Ceausescu de Craciun vei fi porcul cel mai bun.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s