Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Exista tari in care trebuie sa faci ceva ca sa ai cotizanti


Faptul ca in Marea Britanie cotizatiile catre sindicat nu vor mai fi scutite de impozitare si nici nu vor fi platite automat in numele angajatului are destule efecte negative previzibile. Si pozitive.

Unul va fi faptul ca cel putin o parte dintre cotizanti platesc niste bani din banii LOR si-si vor seta niste asteptari pentru beneficii in schimbul cotizatiei. Adica cei care incaseaza banii, sindicatele in cazul de fata, vor trebui sa si faca ceva pentru a-i multumi pe platitori.

Sistemul asta prin care contribuabilul constientizeaza ca plateste ar fi fioarte bun si in sistemul de sanatate din Romania.

E mai greu de gestionat si ar aparea destule aberatii marginale dar cred ca intr-un an sau doi atat personalul sanitar cat si pacientii ar fi mai multumiti. Cei care arcpierde ar fi beneficiarii sifonarii de bani din sanatate de care nu prea ii pasa nimanui pentru ca “si ca daca fura, nu ia de la mine” sistem invatat si dezvoltat de romani in cazul CAP-urilor.

Despre situatia din Marea Britanie aflati cu un clicl pe linkul de mai jos.

Public sector workers to lose right to have union fees deducted from wages

http://gu.com/p/4ba6zLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s