Africa Asia calatorie China demografie dincolo de stiri economie explorer finante funny GUEST POST Jihad? mass-media politia sunetelor Romania tehnologie transport www

Soferii Uber circula cu metroul, OROARE!!!


IMG_1363E pus in gluma titlul insa se pare ca nu e departe de adevar daca o companie de talia Uber (fata cuiva de la Finante sau ANAF e ceva mahar la ei in Romania, imi scapa acum) recruteaza prin reclame la metrou.

 

Se pare ca potentialul de crestere al Uber prin Facebook si cu endorseri s-a cam atins si cresterea nu mai are vlaga. Btw de “endorseri”, numai mie mi s-a parut  acum o luna-doua ca dubios de multa lume isi impartasea experienta (pozitiva, nimic de zis) utilizarii Uber? Intre timp se pare ca lumea a devenit mai putin interesata sa povesteasca asta asa ca imi da tircoale gindul ca nu o facea chiar din proprie initiativa.  

 

IMG_1361Asa ca Uber s-a gindit ca e cazul sa se promoveze si sa atraga clienti (soferi si calatori) prin metodele clasice: afise in metrou. Mie  mi se pare funny mai ales ca – la rigoare – sunt si ceva concurenti. Nu?

IMG_1362Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s